1

Berit Nordstrand - Tarmens medisin

Voi Voi inviterer til en inspirerende og lærerik kveld på Inderøy med lege og foredragsholder Berit Nordstand.
Gå ikke glipp av dette foredraget som har vært utsolgt alle steder til nå! Med Berits 6 trinns metode kan du endre din tarmflora og få store helsegevinster av det. I dette foredraget loser Berit Nordstrand deg trygt mot nye kostholdsvaner og en bedret tarmfunksjon. Du får innsikt i hvilke enkle grep som skal til for å kjenne på energi og overskudd, bedre opptaket av næring, redusere opptaket av kalorier, dempe betennelser, styrke og stabilisere immunforsvaret, og bedre nattesøvnen. Du får tips til oppskrifter på matretter som både smaker godt og beriker tarmfloraen. Kort sagt, Tarmens medisin gir en metode som sikrer oss en friskere kropp samtidig som dine nye matvaner ivaretar miljøet, og på toppen av det hele styrker hjernen din.

Foredraget vil også belyse nyttige råd ved tilstander som irritabel tarm, autoimmune og betennelsesrelaterte lidelser, samt depresjon og demens.

Unikt for arrangementet på Inderøy er at du får muligheten til å kjøpe mat og drikke som spiller på lag med den den naturlige tarmfloraen. Voi Voi fyller Aulaen på Akset med sunne og spennende smaker – kraft, kombucha, naturlige søtsaker og økologisk kaffe.

Berit Nordstrand vil også lære deg å fermentere din egen hjemmelaget ketsjup. Denne er en smaksvinner blant små og store, og smartere å spise enn å la være. Det blir også mulig å kjøpe signerte bøker direkte fra Berit Nordtrand denne kvelden.


NB: EARLYBIRD BILLETTPRIS FREM TIL 14. OKTOBER. FRA OG MED 15. OKTOBER KOSTER BILLETTEN 350,-

_
_
_